Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED wandprofiel inclusief opaal klikafdekking 27.4 mm x 58.4 mm – W13ALU

€41,99
€34,70
Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Wanneer u op zoek bent naar een manier om LED strips tegen een muur of aan de wand te plaatsen dan zijn deze LED de profielen wellicht de oplossing voor u.


Heeft u vragen over onze aluminium LED strip wandprofielen ? Bel dan gerust 0850020244, gebruik de chat of mail met profielgigant. Liever langskomen? Onze showroom is geopend zonder, loop gewoon eens binnen voor gratis project en lichtadvies.

Waar is dit LED wandprofiel voor geschikt?


Dit unieke LED wandprofiel kan in het directe zicht worden geplaatst. Doordat de LED strip vrij direct aan de oppervlakte ligt, zorgt dit LED profiel voor een ideale lichtspreiding richting uw plafond. Dit profiel is ideaal wanneer er een strakke lichtlijn langs de wand of het plafond gewenst is.

Voor welke type LED strips is dit LED profiel geschikt?


Dit LED profiel is geschikt voor vrijwel alle type LED strips, met een maximale breedte van 16.3  mm. Zeer geschikt voor de brede LED strips op de markt waaronder RGBCCT LED Strips en de Philips HUE LED strips.

De afmetingen van dit aluminium LED strip profiel:
    • L/B/H: 2000 mm x 27.4 mm x 58.4 mm (buitenmaten driehoek)
    • L/B/H: 2000 mm x 16.3 mm (binnenmaten)
    • L/B/H: 2000 mm x 16.3 mm x 2 mm (afdekking maat)
Wat ontvangt u in de verpakking:


LED profiel 2 meter W13
LED profiel afdekking opaal 2 meter.

Installatie van dit LED profiel.


Montageklem voor W13 serie.

De voordelen van een LED profiel voor wandmontage:


Deze aluminium LED strip wandprofielen zijn de oplossing voor het professioneel installeren en monteren van LED strips. Deze aluminium profielen zorgen voor een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling langs muren en wanden. Door gebruik te maken van een LED wandprofiel zijn de LED strips niet onderhevig aan stof en vuil waardoor de lichtkwaliteit ook op lange termijn goed blijft.
Daarnaast hebben de LED strip profielen een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips. LED strips kunnen worden aangebracht op verschillende ondergronden en soorten oppervlakten, hoe beter een oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen. En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt  kunnen, hoe langer de LED strip mee zullen gaan. LED strips raken door het aluminium in het profiel de warmte beter en efficiënter kwijt.

Beoordeling

handig wand profiel

Ard