Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Zwart LED wandprofiel inclusief opaal klikafdekking 27.4 mm x 58.4 mm – W13ZWART

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€41,99
€34,70
Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Wanneer u op zoek bent naar een manier om LED strips tegen een muur of aan de wand te plaatsen dan zijn deze LED de profielen wellicht de oplossing voor u.


Heeft u vragen over onze aluminium LED strip wandprofielen ? Bel dan gerust 0850020244, gebruik de chat of mail met profielgigant. Liever langskomen? Onze showroom is geopend zonder, loop gewoon eens binnen voor gratis project en lichtadvies.

Waar is dit zwarte LED wandprofiel voor geschikt?


Dit unieke LED wandprofiel in het wit kan in het directe zicht worden geplaatst. Doordat de LED strip vrij direct aan de oppervlakte ligt, zorgt dit LED profiel voor een ideale lichtspreiding richting uw plafond. Dit profiel is ideaal wanneer er een strakke lichtlijn langs de wand of het plafond gewenst is.

Voor welke type LED strips is dit LED profiel geschikt?


Dit LED profiel is geschikt voor vrijwel alle type LED strips, met een maximale breedte van 16.3  mm. Zeer geschikt voor de brede LED strips op de markt waaronder RGBCCT LED Strips en de Philips HUE LED strips.

De afmetingen van dit zwart LED strip profiel:
    • L/B/H: 2000 mm x 27.4 mm x 58.4 mm (buitenmaten driehoek)
    • L/B/H: 2000 mm x 16.3 mm (binnenmaten)
    • L/B/H: 2000 mm x 16.3 mm x 2 mm (afdekking maat)
Wat ontvangt u in de verpakking:


zwart LED wandprofiel 2 meter W13
LED profiel afdekking opaal 2 meter

De voordelen van een zwart LED profiel voor wandmontage:


Deze aluminium LED strip wandprofielen zijn de oplossing voor het professioneel installeren en monteren van LED strips. Deze aluminium profielen zorgen voor een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling langs muren en wanden. Door gebruik te maken van een LED wandprofiel zijn de LED strips niet onderhevig aan stof en vuil waardoor de lichtkwaliteit ook op lange termijn goed blijft.
Daarnaast hebben de LED strip profielen een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips. LED strips kunnen worden aangebracht op verschillende ondergronden en soorten oppervlakten, hoe beter een oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen. En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt  kunnen, hoe langer de LED strip mee zullen gaan. LED strips raken door het aluminium in het profiel de warmte beter en efficiënter kwijt.
Ongeacht de omvang van uw LED project en of het nu gaat om een zakelijk of particulier project, bieden wij u interessante projectkortingen aan. Om gebruik te maken van deze speciale kortingsactie verzoeken wij de projectaanvraag naar ons toe te sturen via het volgende offerteformulier.
Mocht u vragen hebben over het toepassen van LED strips, het installeren of toepassen van LED profielen neemt u dan gerust contact op met het team van Profielgigant.nl op nummer 0850020244. Wij zijn voor vragen ook bereikbaar per e-mail of via de chatfunctie op onze webshop.
Profielgigant.nl is naast webshop ook een groothandel in LED profielen & LED strips. Wij hebben ruim 250 verschillende modellen LED profielen uit voorraad leverbaar.
Vandaag besteld = Morgen in huis

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.