Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Wat is het langste LED profiel?

Wat is het langste LED profiel?

Lange LED profielen bieden een efficiënte en esthetische oplossing voor het verlichten van diverse ruimtes. Met de mogelijkheid om ze in lengtes van zowel 3 als 4 meter te verkrijgen uit één stuk, zijn deze LED profielen ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De naadloze constructie van deze langere profielen minimaliseert niet alleen het aantal verbindingspunten, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling.

De voordelen LED profielen in deze lengtes zijn zeer omvangrijk. Allereerst bieden ze een consistente en gelijkmatige verlichting over de gehele lengte, zonder zichtbare donkere plekken of verzwakkingen in de lichtintensiteit. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele verlichting, of het nu gaat om het verlichten van een gang, een woonkamer, een kantoor of een winkelruimte.

Bekijk hier onze ruime aanbod aan lange opbouw LED profielen

Daarnaast fungeren deze langere lange LED profielen ook als bescherming voor de LED strips zelf. De profielen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium, waardoor ze de kwetsbare LED strips afschermen tegen stoten, stof en vocht. Dit verlengt de levensduur van zowel de verlichting als de LED strips, wat op de lange termijn kostenbesparend is.

De veelzijdigheid van lange LED profielen wordt verder versterkt door de beschikbare afwerkingen en ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische en strakke uitstraling of juist een meer decoratieve en stijlvolle optie, er zijn talloze keuzes beschikbaar om aan diverse esthetische voorkeuren te voldoen. Daarnaast kunnen deze profielen ook worden ingebed in muren, plafonds of andere oppervlakken, wat resulteert in een naadloze integratie met de omgeving.

Al met al bieden lange LED profielen van 3 en 4 meter uit één lengte een duurzame, praktische en esthetische verlichtingsoplossing voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om functionele verlichting of om sfeercreatie, deze profielen bieden een veelzijdige en moderne aanpak om ruimtes op een efficiënte en stijlvolle manier te verlichten.

LED profiel afdekkingen van 6 tot 20 meter op rol. Omdat wij als geen andere partij weten hoe belangrijk een homogene lichtlijn is leveren wij naast de lange LED profielen ook lange afdekkingen op rollen van 6 tot 20 meter! Deze klikbare afdekkingen zorgen voor een naadloze overgang tussen de profielen.

Indien u onze lange LED profielen wilt bestellen kan dit altijd op bestelling. Zoals op onderstaande foto te zien is is het versturen van grote lengtes niet eenvoudig. Bent u op zoek naar lange LED profielen tot 400cm uit 1 lengte stuur ons dan een e-mail. Wij sturen u vaak dezelfde dag nog een offerte op zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De transportkosten voor LED profielen tot 400cm zijn 135 euro per 10 lengtes van 40 meter. Indien u 1 lang LED profiel van 400cm wenst aan te schaffen adviseren wij 2 x 200cm LED profiel met een langere afdekking te kiezen.

Indien u custom LED profielen wenst te laten maken dan is profielgiant.nl uw partner. Wij produceren vele LED profielen geheel custom voor onze nationale en internationale LED partners.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel nu 0850020244 voor advies op maat.